DRYNI

Po ju jap një shembull: PIZZA korrespondon me numrin 5. Kur të merrni me mend fjalën, duhet të gjeni edhe numrin. Pasi të keni zbuluar numrat në bravë, hapni bagazhin dhe çojini përmbajtjen nuses dhe dhëndrit!